Kompetencer

Kvalitetssikring, har du et projekt, hvor du ønsker en uvildig kvalitetssikring af arbejdet, laver jeg et oplæg til Kvalitetssikringen og fører tilsyn under udførslen og samler det hele i et kvalitetssikringsrapport.

Drift og vedligehold kan du ikke holde dit gulv ren eller ønsker du at få det frisket op kan jeg rådgive til den rette behandling. 

Rådgivning, inden for undergulve og gulvbelægninger, står du og skal have nyt gulv, men er i tvivl om, hvad der er det rigtigt for dig eller din virksomhed, hjælper jeg med at finde den rigtige løsninger: Jeg udarbejder en arbejdsbeskrivelse og indhenter tilbud ved seriøse entreprenører, under udførsel fører jeg tilsyn med arbejdet og sørger for at arbejdet bliver udført med de aftalte materialer og den aftalte kvalitet.

Syn og skøn, jeg er skønsmand ved; Ankenævnet under dansk byggeri og Voldgiften.  

Besigtigelseserklæring, har du et gulv, som du ikke mener lever op til dine forventninger, kan jeg lave en besigtigelses erklæring, hvor jeg lokaliserer problematikkerne, vurderer om gulvene er udført håndværksmæssig korrekte i forhold til beskrivelser, gældende aftale eller gældende normer og vejledninger. Jeg finder løsninger og sætter økonomi på udbedringerne/udskiftningerne af gulvene.

Fugtmålinger i beton, træ og luft fugtighed,

Aftræksprøver af overflader, har du et gulv, du er i tvivl om overholder trækstyrke kravene, foretager jeg en trækprøve af overfladen.

Afleveringsforretninger, har du et gulvprojekt og ønsker at få lavet en mangelliste, kan jeg udfærdige en sådan, og følge op på om manglerne bliver udbedret.

Tilsyn, har du en gulvopgave er jeg med på sidelinjen under hele udførslen, helt fra beskrivelse af opgaven, til det færdige gulv. Hvis det er en igangværende opgave træder jeg ind i projektet, som rådgiver og hjælper med at få opgaven styret sikkert frem til aflevering.

Tilstandsrapport på gulve, har du gulve, som du gerne vil have en uvillig vurdering af, en vurdering af hvornår de skal udskiftes eller hvad der kan gøres for at de kan chines op og derved øge holdbarheden ag gulvet. Jeg laver en tilstandsrapport, hvor jeg beskriver gulvene, evt. vedligehold eller mangel på samme, et forslag til hvordan eller i hvilket interval gulvene skal udskiftes.